Hoi 👋

Mijn naam is Maarten Essenburg en ik word blij van geven. Dat realiseer ik me vaak als ik…

🔥 …vanuit Kamp Vuur opdrachten aanneem en die ik niet alleen, maar mét mijn creatieve vrienden aanpak.
🙏 …als facilitator teams weer aligned & excited krijg en ze me nadien juist daar voor bedanken
📚 …bij mijn Workshopper Mastermind (fancy naam voor een intervisiegroep) ben en daar uitgedaagd wordt om kennis, ervaringen en vragen te delen.
🍻 …mijn zelfgebrouwen bier weg geef aan liefhebbers, die me dan helemaal gek maken om niet te stoppen met deze uit-de-hand-gelopen-hobby.

Wat ik in deze blog ga geven?

Te beginnen met het volledig afpellen van de Training Strategisch Design Facilitator die ik in 2022 heb ontworpen en gedraaid. Deze training bevat mijn visie op het vak van creatief faciliteren + veel concrete handvatten. Ik ga de training in stukjes knippen en in blog vorm publiceren. Hierbij maak ik gebruik van bronnen (zoals Miro boarden, video’s, quotes etc) én anekdotes van mijn eigen ervaringen.

Voor wie is dit interessant?

🏃‍♂️ Als je wilt leren hoe je een vastgelopen en ongeïnspireerd team weer aligned & excited krijgt
🖊️ Als je wilt weten hoe ik suffe ongestructureerde vergaderingen of projectsessies ombuig tot co-creatieve workshops mét waardevolle output & outcome
🙋‍♂️ Als je wilt weten hoe ik die workshops faciliteer
💰 Als je ook voor jezelf werkt en wilt weten hoe ik mezelf laat waarderen (betalen) voor mijn expertise zonder dat ik mijn ziel verkoop

Dan nodig ik je van harte uit om je te abonneren. Ik hoop dat ik jou kan inspireren!

Hoeveel ik ga maken?

Het doel is om elke week een post te schrijven, voor minimaal 3 maanden. En als ik lekker ga, meer. En ja, wat ik hier geef is gratis. Dus ik verwacht helemaal niets van jou.

Of je moet abonneren?

Nou, niets moet natuurlijk. Maar het is wel lekker dat ik je dan iedere week van inspiratie voorzie. Zonder dat je iets hoeft te doen. De blog komt automatisch in je inbox of reader, en zo mis je nooit meer iets dat ik schrijf.

Anders nog iets?

Nou, als je écht hard gaat op wat ik maak, dan mag je altijd:

🧡 de blogposts ‘liken’
🚀 de blogs delen met je vrienden
📫 direct contact leggen met mij voor tips, opmerkingen of vragen

Ik ga zelf heel goed op interactie en geloof dat ik nog lang niet uitgeleerd ben. Als jij van je laat horen, dan motiveer jij mij om hiermee door te gaan. En daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor 🙏.

Tot snel 👋

Maarten


People

Maarten Essenburg
As a creative strategist I design and facilitate workshops that get teams aligned and excited about their work again.